10 maart: 20e Viaanse zeskamp klaverjassen voor Stichting Make Sense

By
Updated: maart 5, 2018

Alweer voor de 20e keer spelen een aantal sportverenigingen uit Vianen en omstreken de Viaanse Klaverjas-zeskamp tegen elkaar voor het goede doel. Dit jaar staat het kaarten in het licht van de Stichting Make Sense. Deze organisatie zet zich in voor een arm gezin in Bosnië. Een groep vrijwilligers reist ieder jaar af naar Bosnië om daar in een korte tijd een huis voor hen te bouwen. Ook in Vianen en met name bij v.v. Brederodes zijn er een aantal mensen die jaarlijks deze trip naar Bosnië maken.

In 2018 staat er ook weer een nieuw huis op de planning. Hiervoor heeft de stichting ca. € 19.000,- nodig maar meer is natuurlijk altijd beter. Daarvoor worden er tussen het kaarten door meerdere leuke prijzen verloot. De volledige opbrengst gaat naar de stichting.  De prijzen zijn geschonken door diverse ondernemers uit Vianen en omstreken.

De winnaar van het voorgaande jaar, in dit geval vv Brederodes is verantwoordelijk voor de organisatie van de het zeskamp klaverjassen. Naast sportverenigingen zijn ook enkele personeelsverenigingen van bedrijven van de partij. Deelnemende partijen zij: p.v. Bouwstaal Smit, Dart Club Vianen, fam. Steehouwer, Schoppenaas, v.v. Vianen en v.v. Brederodes.

Mocht je niet kunnen of willen kaarten maar de stichting wel steunen? Kijk dan op www.stichtingmakesense.nl en lees hoe ook jij kunt helpen.

Stichting Make Sense

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *