43ste Internationaal Jeugdtoernooi – Check hier het programma!

By
Updated: mei 9, 2018
Op zaterdag 19, zondag 20 en maandag 21 mei staat het 43ste Frans de Bruyn – Steenplaza Internationaal Jeugdtoernooi bij v.v. Brederodes op het programma. Wat kun je allemaal verwachten?
In een iets andere opzet dan gebruikelijk wordt er tijdens het Pinksterweekend wederom gevoetbald. Vanwege het nieuwe speelschema van de KNVB spelen we drie varianten van het Internationaal Jeugdtoernooi. Voordat we hierover uitweiden stellen we graag de deelnemende clubs voor:

Deelnemers jongens:
1. Hereford – Engeland
2. Madese Boys – Nederland
3. sv Vrone – Nederland
4. KSK ‘s Gravenwezel – België
5. Brederodes – Nederland Deelnemers

Deelnemers MO15:
1. Hereford – Engeland
2. Candia ‘66  – Nederland
3. Madese Boys – Nederland
4. Cabauw  – Nederland
5. KSK ‘s Gravenwezel – België
6. Everstein – Nederland
7. DTS – Nederland
8. Brederodes – Nederland

Genieten van drie dagen voetbal!
Op zaterdag 19 mei spelen Hereford, KSK ’s Gravenwezel, Lekvogels en vv Brederodes in vier leeftijdscategorieën in competitieverband tegen elkaar. Het team met de meeste punten is dan uiteraard kampioen.

Ook start op zaterdag het MO15 toernooi. Na een geslaagde proef vorig jaar zijn ook dit jaar de meisjes van de partij. Sterker nog de MO15 spelen op zaterdag én zondag in competitieverband tegen elkaar. Onze Belgische en Engelse vrienden hebben hiervoor ook hun meiden elftal meegenomen waardoor dit ook een internationaal toernooi is geworden.

Op zondag begint het Internationaal Jeugdtoernooi zoals bekend. In competitieverband spelen dan vijf verenigingen in vier leeftijdscategorieën zondag en maandag tegen elkaar. Voor zowel de verenigingsprijs als de teamprijs!

Alle uitslagen en standen worden dit jaar digitaal bijgehouden. Kijk daarvoor op deze website!

Diverse activiteiten
Naast de gebruikelijke wedstrijden op zaterdag, zondag en maandag zal er op zaterdag en zondagavond een feestavond worden georganiseerd. Zaterdagavond openen we vast het toernooi van zondag met de deelnemende clubs. Op zondagavond pakken we iets groter uit, namelijk met de Proud te be vout party!

Ook aan de kleine supporters is gedacht. Zij kunnen lekker losgaan op het springkussen. Op maandag zal het weer een heuse prijzenslag worden met het Rad van Avontuur, waar ook dit jaar weer mooie prijzen mee te winnen zijn. Lootjes zijn op de dag te verkrijgen op het terras. Sjaak Baars zal zich wederom in de rol van Radmeister hullen.

Programmaboekje
Download ons programmaboekje voor het volledige programma!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *