Benefietwedstrijd voor Stichting de Iris

By
Updated: maart 17, 2018

vv Brederodes panters – rvv Rhelico 12.30 uur
vv Brederodes – Almkerk 14.30 uur. 

Op zaterdag 24 maart organiseert vv Brederodes een benefietwedstrijd voor Stichting de Iris. Brederodes 1 speelt dan tegen Almkerk 1.

Zie het filmpje van ons promotieteam

Stichting de Iris is een wooninitiatief in Vianen voor 16 jongvolwassenen met een verstandelijke beperking. Stichting De Iris organiseert dit jaar diverse activiteiten om geld in te zamelen voor de inrichting van de gezamenlijke woonruimtes en keukens. Hiervoor is een groot bedrag nodig.

De benefietwedstrijd tussen Brederodes 1 en Almkerk 1 is één van de acties die het mogelijk maken om voor de bewoners een thuis te maken. Een thuis, waar zij zo zelfstandig mogelijk kunnen wonen met de professionele begeleiding die nodig is.

Een dag vol leuke activiteiten
Voorafgaand aan de benefietwedstrijd speelt het G-team van vv Brederodes, De Panters,  tegen het G-team van rvv Rehlico uit Rumpt.
Aansluitend aan de wedstrijd tegen Almkerk is er een After Carnaval Party met een optreden van DJ Marco Kraats.

Naast de voetbalwedstrijden, zal er ook een loterij worden georganiseerd, waar aantrekkelijke prijzen te winnen  zijn. De prijzen voor deze verloting  zijn beschikbaar gesteld door ondernemers uit Vianen, die net als veel vrijwilligers van De Iris en Brederodes, belangeloos meewerken aan de benefietwedstrijd voor Stichting De Iris.

Voor jongere kinderen worden er spelletjes georganiseerd, zoals “latje schieten”, sjoelen, etc.. Er zijn hamburgers te koop en men kan geschminkt worden voor de After Carnaval party.

De toegangsprijs bedraagt op deze € 3,00 . Voor de kinderen tot en met 15 jaar is het gratis.

Kijk voor meer informatie over Stichting de Iris op www.stichtingdeiris.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *