Doe mee en pitch jouw voetbaldroom!

By
Updated: november 27, 2017
ING doe mee en pitch je brederodes voetbaldroom

Binnen 30 seconden kan jij het lot van jouw voetbalteam veranderen. Wil je een keer voetballen in een echt stadion, met de spelersbus naar de uitwedstrijden, of op trainingskamp met je team? ING helpt jouw voetbalteam vooruit. Wat je maar nodig hebt. Ga naar 538.nl/acties en doe nu mee!

In de weekenden van 2/3 december en 9/10 december beoordeelt Anouk Hoogendijk de beste pitches samen met Radio 538 DJ Barend van Deelen. Elke zaterdag en zondag zullen zij live op de radio een nieuwe winnaar kiezen. Heb jij een leuk idee waarmee je jouw team of club vooruit kunt helpen? Doe dan direct mee en stuur je pitch in via 538.nl/acties.  De 1.000 origineelste inzendingen ontvangen bovendien een hesjespakket van ING.

Stuur direct je pitch in

Draai mee aan het voetbalrad
Met een draai aan het voetbalrad maak je op vrijdag 1 december kans op prijzen voor je team. Bijvoorbeeld kaartjes voor Oranje, een teamtas met ballen en pionnen en een set met trainingshesjes.
Doe mee op 1 december 

ING helpt onze voetbalclub of voetbalteam graag vooruit. Bijvoorbeeld Crowdfunden voor nieuwe kleedkamers? Starten met Contactloos Betalen of een wedstrijd van Oranje bezoeken? Meer info vind je op ing.nl/voetbal .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *