Effuhhh, eh ja weer ……….Zondag 2

By
Updated: september 6, 2018

Dit zijn wij:

Afgelopen seizoen hebben wij ons voorgesteld en dat willen we door zetten naar het nieuwe seizoen. Dus bij deze zondag 2, voor het nieuwe seizoen 2018-2019.

Maar voordat ik ons nieuwe team voorstel, nou ja nieuw, eerst nog iets over het afgelopen seizoen.

Tja, ondanks een promotie wegens het kampioenschap in 2016-2017 zijn we afgelopen seizoen weer kampioen geworden in onze nieuwe klasse. Niet ongeslagen, maar toch 60 pnt. uit 24 wedstrijden en ruim 100 doelpunten ( 108 ). Ondanks deze unieke prestatie hebben we er voor gekozen om vrijwillig te degraderen. Een aantal ouderen hebben te kennen geven om toch meer te willen spelen en dat zou in de huidige klasse lastig worden. Afgelopen seizoen hadden we 24 spelers, wat een gemiddelde leeftijd van 47 jr. opleverde. Ondanks dat ruime aantal spelers, moesten we soms toch nog, in totaal op een 5-tal ( jongere ) invallers beroep doen. Dat willen we zoveel als mogelijk beperken.

Onder de bezielende leiding van Rob van Ede hebben we toch weer een kampioenschap behaald, welke lopende het seizoen te kennen gaf te willen stoppen. Rob bedankt voor de afgelopen goede jaren.

Nu het heden, het nieuwe seizoen, 2018-2019. Er zijn een paar spelers gestopt maar we hebben ook aanwinst en het seizoen starten we dan ook met 26 man. Waardoor de gemiddelde leeftijd, ondanks dat we alle ouder worden, nu op 46jr komt te staan.

Ook onder een nieuwe leiding dus, een driemans-schap, waar dan ook veel van wordt verwacht !!! Jeroen van Elteren, John Stuijvenberg en Martin van der Waal.
Vooralsnog hebben we nog geen kampioenschap op het oog, maar met een half oogje kijkende naar de tegenstanders moet het toch wel weer tot de mogelijkheden behoren.

Maar het maakt eigenlijk niet uit, feestje houden we toch wel.

Nog steeds hopende dat dit item navolging heeft en daardoor meer teams bekendheid aan zich gaan geven en zo herkenbaar zijn via onze website: www.brederodes.nl/teams

Marco Boon, Eric van der Zwaag, William Bienen, Vincent van der Rijst, Marcel de Groot, John Stuijvenberg, Ewald Abul Kariem, Marco Wakkermans, Maarten Daalmeijer, Hans van Doorn, Wil Binneveld, Leen van den Oever, Cees van den Oever, Jan Spriel, André de Vroom, Marcel Akkerman, Nardy Kemp, William van Straaten, Ronnie van den Heuvel, Arjan Bloks, Ron Bloks, Johan Chaigneau, Jeroen van Elteren, Robin van Zenderen, Paul Geerlings, Rogier Labee.

Namens zondag 2 en mijn kompanen, Martin van der Waal

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *