FC Utrecht voetbalclinic en kaartverkoopactie

By
Updated: januari 20, 2018
FC Utrecht - PEC Zwolle
Op zaterdag 10 februari speelt FC Utrecht tegen PEC Zwolle. In aanloop naar deze wedstrijd organiseert FC Utrecht een aantal activiteiten in samenwerking met v.v. Brederodes: een voetbalclinic voor Jo9, J010, Jo11, J012 en J013, een kaartverkoopactie en een spelersbusactie. Lees gauw verder voor meer informatie.

Voetbalclinic

Rondom de wedstrijd FC Utrecht – PEC Zwolle op zaterdag 10 februari wordt er een clinic georganiseerd door trainers van FC Utrecht bij v.v. Brederodes. Deze clinic wordt gegeven op woensdag 7 februari van 16.00 en 18.00 uur op Sportpark Blankensteijn. De clinic is specifiek op gezet voor de jeugd van  Jo9, J010,  J011, Jo12 en Jo13. De clinic bestaat uit zes techniekonderdelen en is op de woensdag. Aanmelden voor deze clinic kan via deze url: www.fcutrecht.nl/clinicvvbrederodes

Kaartverkoopactie

Daarnaast is er een verkoopactie aan verbonden voor wedstrijdkaarten voor de wedstrijd FC Utrecht – PEC Zwolle op zaterag 10 februari 18.30 uur. Je kunt dus zelf voor een leuk bedrag naar de wedstrijd.  Leden (maar ook partners, familieleden en vrienden; etcetera) tot 16 jaar kunnen voor FC Utrecht – PEC Zwolle een kaartje bemachtigen voor slechts € 7,50. Voor volwassenen geldt het uitzonderlijke tarief van € 12,50. v.v. Brederodes ontvangt € 2,50 per verkocht kaartje. Het bestellen van de kaarten is eenvoudig en snel en kan via www.fcutrecht.nl/vvbrederodes

Spelersbus FC UtrechtSpelersbusactie

Het team dat binnen Brederodes de meeste kaarten verkoopt, wordt op zaterdag 10 februari opgehaald met een bus en teruggebracht met de FC Utrecht spelersbus.

Wedstrijdverkoopactie

Wil je de wedstrijd bezoeken en als team meedoen aan de wedstrijdkaartverkoopactie? Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar jeugdsecretariaat@brederodes.nl met in de onderwerpregel ‘FC Utrecht on Tour’. De jeugdcommissie stuurt je dan een bestelformulier terug. Die kun je invullen. Op woensdagavond 7 februari worden de bestelde kaarten tegen betaling (neem dan dus je geld mee) uitgereikt tijdens de clinic door FC Utrecht.
Wat is FC Utrecht on Tour?
De FC Utrecht on Tour is een clinic die wordt verzorgd door spelers en trainers van FC Utrecht. Wekelijks wordt een voetbalclinic gegeven aan Jo9, J010, Jo11, J012 en J013 bij een aan FC Utrecht verbonden RAC-club. Amateurverenigingen die zijn aangesloten bij RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland komen in aanmerking voor deelname aan de FC Utrecht on Tour. Deze clinic bestaat uit diverse oefenvormen waaronder techniektraining en uiteraard ontbreekt de partijvorm niet. De ervaring leert dat de jonge voetballers deze trainingsmiddag als een onvergetelijke ervaring bijblijft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *