Gezellige nieuwjaarsreceptie bij Brederodes

By
Updated: januari 9, 2018

v.v. Brederodes is het jaar 2018 begonnen met een gezellige nieuwjaarsreceptie op zaterdag 6 januari. Het was een gezellige en geslaagde middag in de kantine van Brederodes.

Moment van stilte
De middag werd afgetrapt door voorzitter Hans van Breukelen met een moment van stilte voor het overlijden van Marjan Leerintveld en Klaas de Lange.

Terugblik
Hans van Breukelen blikte ook terug op een paar sportieve hoogtepunten, zoals het najaarskampioenschap van de teams zaal 3, 4, zondag 2 en 35+. De najaarskampioenen O11-2 en O11-3 werden door Cor Bakhuizen persoonlijk in het zonnetje gezet.

 

Medewerker van het jaar
Harry van Abcoude werd als Medewerker van het Jaar in het zonnetje gezet voor zijn enorme inzet voor onder andere Technische zaken en Hoofdleider door voorzitter Hans van Breukelen.De Grote Club Actie
Door de fantastische inzet van de leden van Brederodes werd er een mooi bedrag overhandigd aan de voorzitter Hans van Breukelen door het Jeugdbestuur.  De winnaars van de Grote Club actie konden de gewonnen cadeau’s in ontvangst nemen. Het hele O10-2 team werd door Corina in het het zonnetje gezet voor de teamprijs. Kiki Bladt was de echte winnaar. Kiki verkocht de meeste loten (124) en won de Playstation 4 met FIFA18.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *