Jens Toornstra toernooi

By
Updated: augustus 28, 2017

En zo is de zomervakantie weer voorbij en staat een nieuw seizoen voor de boeg waar iedereen weer zin in heeft!
Het team 010-1 met vers nieuw bloed erbij vormt nu 011-1 dit seizoen. Met nieuwe trainingspakken, nieuwe tassen, met dank aan de sponsor en ook een shirtsponsor.
De jongens waren zichtbaar blij en trots met de nieuwe spullen!

En zo begon deze week ook weer de training voor het team. Dit alles als aanloop naar het toernooi dit weekend in Alphen a/d Rijn bij Alphense Boys, het Jens Toornstra-toernooi.
Een hoog aangeschreven toernooi waar veel teams uit alle windstreken op Hoofdklasse-niveau hun gezicht wilden laten zien. En zo ook 011-1.

En ja, de jongens hadden er veel zin in en er was misschien wat spanning voor de eerste wedstrijd: mooie tegenstanders, op echt gras, groter veld, 9 spelers in het veld. Zijn we opvulling van het toernooi? Een gevoel wat ook voelbaar was bij de ouders aan de zijlijn.

Vanaf de eerste aftrap straalde de zon echter volop vanmiddag en de zon scheen ook bij de jongens: in het samenspel, hun techniek, de wil om voor elkaar te gaan op het veld. Het plezier was voelbaar en zichtbaar vanaf de zijkant!

En na 4 wedstrijden wisten de jongens het zeker: plek 2 op het toernooi in hun poule! En de beker overhandigd door Jens Toornstra zelf.
Een heerlijk gevoel wat ze mee terugnemen naar Vianen en ze meenemen in de trainingen de komende week, klaar voor hun eerste echte wedstrijd: komend weekend thuis voor de beker tegen Geinoord! Wie weet tot wat ze in staat zijn dit nieuwe mooie seizoen! Het toernooi gaf hier alle aanleiding voor!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *