Trainen alleen op kunstgrasvelden

By
Updated: juni 29, 2018
Brederodes logo

Vanaf 24 juni mogen de grasvelden niet meer gebruikt worden. De kunstgrasvelden mogen wel gebruikt worden om te trainen. Er is geen schema tijdens de zomerstop voor het trainen (zelf even bekijken). Vanaf 11 augustus is het weer mogelijk om oefenwedstrijden aan te vragen. Dit kan via wedstrijdzaken@brederodes.nl.

Vanaf 11 augustus is het nieuwe Trainingsveld verdeling lijst 2018-2019 02 van toepassing.

Fijne vakantie en een sportieve groet namens de jeugdcommissie.

 

1 reactie

  1. Henk de Vries

    30/08/2018 at 12:24

    Mijn leven in kleur is een praktisch hulpmiddel om levensverhalen van oudere migranten uit alle windstreken te beluisteren of op te tekenen. Het biedt een schat aan materiaal om gesprekken met deze ‘pioniers’ van de eerste generatie migranten in Nederland te voeren. Gesprekken over hun komst naar Nederland, over oud worden in Nederland, over hun cultuur en belevenissen.
    De ervaring leert dat vertellen over het eigen leven, erkenning krijgen voor de vaak moeilijke migratie en het opbouwen van een nieuw leven in Nederland goed doet. Ook is het voor veel oudere migranten belangrijk hun geschiedenis, tradities en gebruiken aan het nageslacht over te dragen. Mijn leven in kleur biedt vijf hoofdthema’s en vijftig subthema’s met daarbij vragen om over vele onderwerpen in gesprek te gaan. Het kan zowel gebruikt worden voor individuele, als voor groepsgesprekken. De handleiding reikt u vijf stappen en tien vuistregels aan om de gesprekken met ouderen inhoud te geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *