Update zaterdag selectie

By
Updated: april 11, 2018

Nog een paar wedstrijden reguliere competitie, wellicht nog nacompetitie en dan zit dit voetbalseizoen er voor de huidige zaterdag selectie al weer op.

Een bevlogen jaar, 2e klasse, een nieuwe trainer, voor de winterstop punten gepakt en na de winterstop een moeilijke periode doorgemaakt. Ook dat hoort bij voetbal, hoewel we  natuurlijk met onze groen gele bril eigenlijk alleen maar overwinningen willen.

Met het eind in zicht, is de technische staf druk bezig geweest met het samenstellen van de selectie voor het volgend seizoen. Uren…..heel veel uren zijn er gestoken in gesprekken met eigen spelers en met spelers die zich spontaan aangemeld hebben om bij Brederodes te spelen.  Dank aan allen die hun tijd hier in gestoken hebben !

Ook in het voetbal komt er een moment voor spelers dat ze een keuze gaan maken. Helaas is het binnen de huidige selectie zo dat een aantal spelers te kennen heeft gegeven te stoppen of een stapje terug te willen doen. Hoe jammer dit ook is dat deze “steunpilaren” volgend seizoen niet meer in het 1e team spelen, het geeft wel de kans aan onze jeugd om dichter bij de selectie te komen en te groeien.

Vanzelfsprekend wil Brederodes in de 2e klasse blijven en met open vizier blijven kijken naar de 1e klasse. Om dit te bewerkstelligen, zijn er naast eigen jeugdspelers ook een paar routiniers nodig die  zich bij andere verenigingen (of in het verleden bij Brederodes)  reeds bewezen hebben.

Het Bestuur en de technische staf zijn dan ook blij om te kunnen melden dat er 6 spelers zijn die onze selectie het volgend seizoen komen versterken. Een aantal van hen zijn “oude”bekenden en er zitten een paar nieuwe gezichten tussen.

Dylan Warmenhoven, bekend en terug bij Brederodes na uitstapje bij Delta Sports
Tom Boerboom, bekend en terug bij Brederodes na uitstapje bij Lekvogels
Sven Noordijk, nieuw en komt van Kozakken Boys
Alexander McDermott, nieuw en komt van Kozakken Boys
Martin Shijakov, nieuw en komt van SC Eversteijn
Abdel Tufi, nieuw en komt van Elinkwijk

Op de foto van links naar rechts:
Abdel Tufi, Martin Sijakov, Dylan Warmenhoven, Sven Noordijk, Alexander Mcdermott, Tom Boerboom

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *