‘Vrienden van Brederodes’ is op zoek naar versterking

By
Updated: maart 9, 2015

De ‘Vrienden van Brederodes’ is op zoek naar versterking. Op dit moment zijn John Stuijvenberg, Erik van Mourik en André Boonacker actief binnen de ‘Vrienden’ alleen zij kunnen de kar niet alleen trekken en zijn dus op zoek naar versterking.

Zou jij het leuk vinden om leuke activiteiten te organiseren en betrokken willen zijn bij en rondom de Zondagselectie? 

Meld je dan aan bij John Stuijvenberg of stuur een mailtje naar vriendenvan@brederodes.nl.

Wie zijn de Vrienden van Brederodes?

De Vrienden van Brederodes bestaan al ruim 10 jaar. De Vrienden zijn opgericht door een aantal trouwe supporters van v. v. Brederodes, met als doel om de zondagselectie financieel te ondersteunen. Niet door spelers te betalen, maar door ‘randzaken’ beter te regelen. Zo zijn de Vrienden betrokken bij de organisatie van trainingskampen, is er budget voor leuke activiteiten (zoals bowlen of een zaalvoetbaltoernooi) in de winterstop en wordt het seizoen afgesloten met de traditionele slotavond. Tijdens het seizoen maken de Vrienden het mogelijk dat de spelers en trainers na de (thuis)wedstrijden een hapje en een drankje krijgen, worden de Spelers van de Maand en een Speler en Talent van het Jaar gekozen en worden er regelmatig bijzondere activiteiten georganiseerd.

Sinds 2013 bestaat het bestuur van de Vrienden uit voorzitter John Stuijvenberg en penningmeester Erik van Mourik. Beide creatieve en enthousiaste mensen met een groengeel hart. Samen willen zij de Vrienden een prominentere plaats geven binnen de vereniging, met als belangrijkste doelstelling:

Het voetbal en de sfeer binnen de vereniging op het niveau brengen wat Brederodes verdient!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *