Vrienden van Brederodes

brederodes.tif

“Laat zien dat je een groengeel hart hebt!”

Wie zijn de Vrienden van Brederodes?

De Vrienden van Brederodes bestaan al ruim 10 jaar. De Vrienden zijn opgericht door een aantal trouwe supporters van v. v. Brederodes, met als doel om de zondagselectie financieel te ondersteunen. Niet door spelers te betalen, maar door ‘randzaken’ beter te regelen. Zo zijn de Vrienden betrokken bij de organisatie van trainingskampen, is er budget voor leuke activiteiten (zoals bowlen of een zaalvoetbaltoernooi) in de winterstop en wordt het seizoen afgesloten met de traditionele slotavond. Tijdens het seizoen maken de Vrienden het mogelijk dat de spelers en trainers na de (thuis)wedstrijden een hapje en een drankje krijgen, worden de Spelers van de Maand en een Speler en Talent van het Jaar gekozen en worden er regelmatig bijzondere activiteiten georganiseerd.

Sinds 2013 bestaat het bestuur van de Vrienden uit voorzitter John Stuijvenberg en penningmeester Erik van Mourik. Beide creatieve en enthousiaste mensen met een groengeel hart. Daarnaast hebben Elize Vroege en Babs Warmenhoven zich sinds 2015 aangesloten bij de Vrienden en organiseert André Boonacker de Breebingo. Samen willen zij de Vrienden een prominentere plaats geven binnen de vereniging, met als belangrijkste doelstelling:

Het voetbal en de sfeer binnen de vereniging op het niveau brengen wat Brederodes verdient!

Ook dit seizoen hebben de Vrienden van Brederodes weer voldoende plannen om dit voor elkaar te krijgen. Hou de website (en uw email) in de gaten voor meer nieuws!

Lidmaatschap

Net zoals iedere vereniging kunnen ook de Vrienden het allemaal niet alleen. De financiën waarmee de Vrienden haar plannen kunnen realiseren komen van onze leden. Momenteel hebben de Vrienden ruim 60 leden, maar er is natuurlijk altijd ruimte voor meer! Het lidmaatschap van de Vrienden kost 50 euro per seizoen.

Heeft u interesse om lid te worden van de vrienden? Of heeft u een leuk plan of initiatief voor de vereniging, en wilt u gewoon eens met de Vrienden hierover van gedachten wisselen? U kunt ons bereiken via het emailadres vriendenvan@brederodes.nl.

Met Vriend-elijke groet,
De Vrienden van Brederodes