Vrijwilliger end of season party 2018 inschrijven verlengd tot 5 april

By
Updated: april 3, 2018

VOOR ELKE VRIJWILLIGER (RIJ OUDERS OOK)

Beste leden,

Het seizoen is lopende en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels ook al weer in volle gang. Zoals al vaker gezegd zijn al deze werkzaamheden noodzakelijk om een vereniging draaiende te houden en is er veel behoefte aan vrijwilligers.

Graag willen wij vanuit het bestuur alle vrijwilligers die dit seizoen op welke wijze dan ook werkzaamheden voor de vereniging hebben verricht meer dan hartelijk danken voor hun bijdrage.
Dit keer laten we het niet alleen bij woorden. Op 14 april a.s. is er een besloten feest voor alle sportverenigingen, vrijwilligers en partners. Dit feest zal gehouden worden in sporthal Helsdingen.

Zie voor details de afbeelding.

Het bestuur van vv Brederodes biedt u de kans als vrijwilliger dit feest bij te wonen, waarbij het bestuur de toegangskosten voor rekening neemt.
Bent u vrijwilliger binnen vv Brederodes en wilt u gebruik maken van dit aanbod, dan kunt u zich tot 31 maart 2018 aanmelden bij secretaris@brederodes.nl

Na aanmelding zal Brederodes zorgen voor aanschaf van de kaarten. Na 31 maart is het helaas niet meer mogelijk kaarten te verkrijgen op kosten van Brederodes. Vanzelfsprekend kunt u op eigen initiatief bij sporthal Helsdingen kaarten kopen op de avond zelf, maar dan mist u de consumptiemunten.

Uitreiking van de kaarten zal plaatsvinden ergens begin april, maar hier wordt nog verder over gecommuniceerd.

Wij hopen alle vrijwilligers op deze manier een gezellige avond te bieden.

Met sportieve groet,

Het bestuur

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *