Vacatures

Vacatures

Wedstrijdsecretaris

03-07-2020

Wedstrijdsecretaris Jeugd

Houd jij van gestructureerd werken en vind je een goede planning maken uitdagend en leuk om te doen? Heb je affiniteit met voetbal en wil je graag je bijdrage leveren om de Brederodes-jeugd lekker te laten voetballen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe wedstrijdsecretaris die we zoeken!

Als wedstrijdsecretaris in de jeugdcommissie houd je je bezig met het inplannen van de velden en kleedkamers van competitie- en bekerwedstrijden die de KNVB heeft ingepland. Ook aanvragen voor oefenwedstrijden deel je in. De scheidsrechters voegt onze scheidsrechter-coördinator toe aan jouw schema zodat er op zaterdag weer een ‘strak’ schema staat.

Je bent onderdeel van de jeugdcommissie en zorgt voor een goede samenwerking met de wedstrijdsecretaris van de senioren, andere clubs (wedstrijdsecretarissen), hoofdleiders en de KNVB (ten aanzien van wedstrijdplanning). Veel van de externe contacten gaan per email zodat je je tijd die je aan het secretariaat besteed goed in kunt plannen. Als onderdeel van de jeugdcommissie bepaal je mede het beleid en ben je in overleg beschikbaar als gastheer/gastvrouw op wedstrijddagen.

Je bent flexibel, kunt gestructureerd werken, goed organiseren en bent handig met Excel en computerprogramma’s (sportlink). Je bent communicatief sterk.

Wil jij onderdeel uit gaan maken van het Jeugdcommissie-team de nieuwe wedstrijdsecretaris jeugd worden bij Brederodes of wil je vrijblijvend meer informatie, stuur dan een email naar Corina den Besten, email  jeugdvoorzitter@brederodes.nl of bel 06-40498994.

Reageren op de vacature

Kies bestandWijzigVerwijder


* = verplicht
Vacature Titel
Scheidsrechter Scheidsrechters Coördinator
Wedstrijdsecretaris Wedstrijdsecretaris Jeugd
Leider Hoofdleider Onderbouw M/V
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!