Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Lopik Vrouwen 1 – Brederodes Vrouwen 1

11 oktober 2021 9:30

Er is tegen mij al een paar keer gezegd dat ze onze BAM missen.. Nou hier is hij dan!! Zaterdag gingen we op bezoek bij Lopik. Al na 90 seconden wist Romée na aangeven van Zoë de 0-1 te scoren. Dit beloofde wat te gaan worden.. Helaas lette we niet goed op, dat betekende in de 5e min. 1-1. De meiden schrokken hier niet echt van en gingen er vol voor. In de 9e min. scoorde Zoë op aangeven van Romée de 1-2. We moesten wachten tot de 40e min. op het volgende doelpunt van Megan op aangeven van Zoë. Na de rust kregen we na 5 minuten een tegentreffer. Kan gebeuren... We kregen best wat kansen wat in de 70e min. resulteerde in de 2-4 door Romée dit keer op aangeven van Claudia. Ik weet niet wat het was maar 2 min later weer gelijk een tegengoal We waren stukken gevaarlijker en mochten het niet uit handen geven. Dit hebben we dan ook niet gedaan. Door een schitterende vrije trap van Megan hebben we uiteindelijk een mooie 3-5 op het scorebord neergezet! Een dik verdiende overwinning van ons team. Hier zijn we trots op. Fijne zondag verder