Klaverjassen - v.v. Brederodes

Klaverjassen

Klaverjassen
Het 10e seizoen van de kaartcompetitie bij Brederodes zit er alweer even op. De laatste avond was op 10 mei. Daar het het 10e seizoen was van het kaarten bij Brederodes, na een lange historie bij de Bosbaan, vierden we dit d.m.v. een klein buffetje tussen 2 bomen door.

Na het einde dus de bekendmaking van de eindwinnaar en dit gebeurd bijna altijd weer onder de ludieke leiding van opperstalmeester Paul van Putten.  De winnaar van de 10e editie was Jan Wieling, die hierdoor voor de 3e keer in 10 jaar de eindzege op zijn naam mocht zetten.
( zie ook de link met de eindwinnaars van 10 seizoenen als wel de link totaalstand 2018-2019 ).

Ook het komende seizoen gaan we uiteraard weer kaarten volgens een vooraf vastgesteld schema, welke te open is volgens de link kaartdata.   

We hebben een vaste groep van ± 45 kaarters, waarvan er toch wel een 36 regelmatig komen, waardoor we, zeker dit afgelopen seizoen, 9 tafeltjes konden bezetten.     Soms, helaas, hebben we een “ joker “ bij ongelijke aantallen. De joker is altijd 1600 pnt. Iedereen is welkom en eigenlijk hopen we, dat we telkens zo’n 10 à 11 tafeltjes kunnen bezetten, dus zo’n 40-44 personen. Dus net als elke organisatie hopen we op méér.

Bijna alle avonden zijn op vrijdagavond ( niet altijd de laatste vrijdagavond van de maand ) en beginnen om 20:00. De bijzondere edities, Kerst en Pasen zouden op zaterdag kunnen zijn.

Om e.e.a. te kunnen bekostigen wordt er wel inschrijfgeld gevraagd, op een normale avond kost dat € 3,--. De bijzondere edities zijn duurder, Kerst, Pasen en de slotavond € 4,--

Soms worden we gesponsord en wel door: “ Stuijvenberg Installatietechniek “ en heel soms door onze plaatselijke poelier “ Cees Kip

Voor meer info kunt u terecht bij klaverjassen@brederodes.nl

Klik hier voor de kaartdata in het seizoen 2019-2020

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!