Home - v.v. Brederodes

Home

Home

Een nederlaag met perspectief voor onze JO19-1

Gisteren, 5 december 7:30  Montfoort SV ‘19 - Brederodes Hoofdklasse 2e fase D competitie Za 02 december ‘23 Uitslag: 3-2 (2-1) Een nederlaag met perspectief voor onze JO19-1 In onze een na laatste competitie wedstrijd in fase 2 mochten wij afreizen naar Montfoort, deze tegenstander zijn de jongens in fase 1 al tegen gekomen. Gedurende de trainingsweek waarin in bepaalde accenten werd getraind werd Montfoort bestempeld als een taaie tegenstander. meer »

107x gelezen

Sinterklaas was weer bij Brederodes (zie ook de fotogallerij)

4 december 12:15  1 december sinterklaas met pieten bij Brederodes. Wat een feest was het weer. De Sint en Pieten waren Brederodes ook dit jaar niet vergeten. Eerst de reigertjes , bingo gespeeld. Liedjes gezongen en voldaan naar huis met pepernoten, mandarijnen en een cadeautje. Daarna kwam de Sint nog een keer voor de 07 en 08. Wat kunnen die zingen, het dak ging eraf. Een leuk spel gespeeld, vragenuurtje aan de Sint. Ook de leiders en trainers werden gevraagd om te zingen. Kortom één groot feest. Het was een mooi feest !!!!! Sinterklaas en Pieten tot volgend jaar. meer »

122x gelezen

4e Harry van Abkoude Jeugdtoernooi

28 november 12:30  Hallo voetbalvrienden, Op zaterdag 8 juni 2024 organiseert vv Brederodes haar jaarlijkse Harry van Abkoude jeugdvoetbaltoernooi. In het midden van het land zorgen we er samen voor dat dit met recht een mooie afsluiting van het seizoen gaat worden. Met jaarlijks een groot aantal teams wat deelneemt uit alle delen van het land, maakt dit een gezellige en sportieve dag! Graag heten we jullie welkom op ons sportpark in Vianen. De JO7,8 en 9 teams spelen in de ochtend en de JO10,11 en 12 in de middag. Inschrijven kan via www.tournify.nl/live/brederodes2024meer »

103x gelezen

Een totale off day voor onze JO19-1

27 november 7:00  Brederodes JO19-1 - VRC JO19-1 Hoofdklasse 2e fase D competitie Za 25 november ‘23 Uitslag: 0-4 (0-3) Een totale off day voor onze JO19-1 Het hoogste jeugdteam van Brederodes heeft afgelopen zaterdag een teleurstellende middag beleefd op eigen veld waar de verwachtingen positief waren op basis van de afgelopen trainingsweek. Voornamelijk tactisch hadden wij geen antwoord op onze tegenstander gedurende de 1e helft, al begint het met de juiste instelling, scherpte en discipline. meer »

193x gelezen

JO19-1; onnodig verlies tegen UVV

20 november 7:00  Brederodes JO19-1 - UVV JO19-1 Hoofdklasse 2e fase D competitie Za 18 november ‘23 Uitslag: 0-1 (0-1) Onnodig verlies vs. UVV na een goede eerste helft, de puzzelstukjes vallen op zijn plaats Op een regenachtige zaterdagmiddag mocht team JO19-1 thuis aantreden tegen UVV, op basis van de eerste helft mogen wij meer dan tevreden zijn qua veldspel, Brederodes domineerde gedurende de eerste helft en liet een goed positiespel zien aan de bal, op het moment dat onze tegenstander de bal had stonden wij vrij snel weer in organisatie. Het percentage BB lag in verhouding op 70 - 30 % in ons voordeel, het ontbrak echter aan stootkracht in de voorste linie. meer »

224x gelezen

Online Sinterklaas- en Kerstcadeau kopen ?

17 november 10:30  Online sinterklaas en kerst cadeaus kopen of een vakantie boeken? .... doe dit via OnzeClubwinkel en sponsor daarmee onze vereniging! De vaste bezoekers van onze website hebben het vast al eens gezien. Aan de rechterkant van onze website staan twee blokken van OnzeClubwinkel (een blok met een bekende onlineshop en een blok met de laatste transacties). Met OnzeClubwinkel kan je onze club heel eenvoudig sponsoren, zonder het het je ook maar iets kost. Je doet je online aankopen en boeken zoals je dat normaal gesproken doet, met als enig verschil: een percentage van het aankoopbedrag gaat naar Bre! Aangesloten webshops zijn onder andere Bol.com, Coolblue, Jumbo, Mediamarkt, Sunweb en Vliegwinkel.nlmeer »

96x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!