Home - v.v. Brederodes

Home

Home

Dames hoofdtrainer John de Wit verlengt contract

7 februari 17:15  Het bestuur / TZ is verheugd jullie te informeren dat wij het contract met onze Hoofdtrainer van de Dames selectie John de Wit met een jaar hebben verlengd. Van zowel TZ als John zelf is er aangegeven zeer tevreden te zijn met de ingeslagen weg, waarbij er zeker nog genoeg uitdagingen zijn die opgepakt kunnen en moeten worden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat John en zijn staf dat ook volgend seizoen weer verder oppakken...meer »

115x gelezen

Nader Mechichi volgend seizoen trainer Zaterdag 2

7 februari 17:15  Wij als bestuur / TZ zijn zeer verheugd u te informeren dat wij voor ons 2e elftal een nieuwe trainer hebben gevonden in de persoon van Nader Mechichi. Wij wensen Nader heel veel succes. meer »

176x gelezen

Regio Jeugdvoetbalkamp 2023

30 januari 7:15  Het nieuwe jaar is van start, wat betekent dat het aftellen is begonnen naar het leukste voetbalkamp van de regio! Wij kunnen niet wachten, we hopen jullie ook niet... Het voetbalkamp vindt aankomend jaar plaats van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus. Ouders krijgen via de mail in de loop van aankomende maand een uitnodiging met daarin wat informatie over deze week. De inschrijving wordt geopend rond maart, exacte data volgt nog! Houdt vooral onze social media in de gaten! Hopelijk tot snel! meer »

69x gelezen

Brederodes O10 op bezoek bij Feyenoord O9

28 januari 14:00  Woensdag 25 januari gingen de jongens van de JO10 met aanvullingen vanuit J09 en J011 op weg naar Feyenoord om daar een wedstrijdje te voetballen tegen Feyenoord JO9. Vanaf Vianen vertrok er een Brederodes bus vol spelers samen met supporters naar Rotterdam. Bij aankomst kregen ze een rondleiding door het trainingscomplex 'Varkenoord' door oud-brederodes speler & coach David Toxopeus, die nu al een aantal jaar een succesvolle trainer is bij de jeugd van Feyenoord. Uiteindelijk bleven de 'punten' helaas in Rotterdam maar wel met een ervaring rijker. Een fantastische dag voor de mannen om nooit meer te vergeten! Bedankt David! 👍🏼meer »

96x gelezen

Jon van Staa nieuwe Hoofdtrainer van vv Brederodes.

28 januari 12:45  Jon van Staa is per direct de nieuwe Hoofdtrainer van vv Brederodes. Jon is geen onbekende in het voetbalwereldje. Als speler wist hij via DOS en Velox het betaald voetbal te halen. Hij speelde betaald voetbal bij SC Heracles Almelo en FC Wageningen. Na zijn spelerscarrière ging Jon als trainer aan de slag. Hij was actief als hoofdtrainer bij onder andere: Unio, De Meern ( zaterdag), Hoogland, Soccer Boys, Schoonhoven en S.V.L. waarna hij een aantal jaren wedstrijdanalyses maakte voor onder andere FC Twente, Go Ahead Eagles en Heracles Almelo. Zijn laatste jaren was hij trainer van Jonathan 2 en De Bilt O23 Jon is een voetbalman pur sang . Zoals hij het zelf zegt: “Voetbal is mijn passie, ik sta er mee op en ga er mee naar bed”. Het bestuur en TZ van de v.v. Brederodes zijn bijzonder verheugd met de komst van Jon en zien de samenwerking met groot vertrouwen tegemoet “We heten Jon van harte welkom..” meer »

193x gelezen

zaterdag 18 maart 2023 ... SAVE THE DATE !!!!

24 januari 19:30  Op zaterdag 18 maart zal onder andere Q-Music jullie de gehele avond voorzien van de leukste dansnummers op ons BREDERODES JUBILEUM FEEST Verdere informatie volgt zo snel mogelijk dus hou onze socials in de gaten en zorg dat je er bij bent op 18 maart! meer »

86x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!