Home

Home

In Memoriam Co Baars

Gisteren, 22 april 7:45  We ontvingen het droeve bericht dat afgelopen zondag 18 april een van onze oudste leden Co Baars is overleden.meer »

54x gelezen

De voetbalschool gaat weer van start!

19 april 19:45  Na 2 leuke en leerzame modules in 2020, gaat voetbalacademie RVL ook in 2021 weer verder! Iedereen van 6 (O7) t/m 13 jaar (O14) is welkom. Ook spelers van buiten v.v.Brederodes en kids die niet op voetbal zitten, zijn van harte welkom. Iedereen kan zich ontwikkelen op zijn/haar niveau. Ook in deze module gaan wij weer hard werken aan onder andere de basistechniek, traptechniek, loop coördinatie, duelkracht … en nog veel meer! De module bestaat uit 6 trainingen. meer »

195x gelezen

Om naar uit te kijken; Regio Jeugdvoetbaldagen 2021

19 april 19:15  Op 24,25 en 26 augustus worden de Regio Jeugdvoetbaldagen georganiseerd. In deze laatste week van de zomervakantie kan je lekker komen voetballen, een ideale voorbereiding op het volgende seizoen. De Regio jeugdvoetbaldagen worden georganiseerd door de werkgroep die normaal het Regio Jeugdvoetbalkamp organiseert. Vanwege de huidige omstandigheden is er dit jaar gekozen voor een andere vorm. Tijdens de Voetbaldagen zullen wij ons houden aan de dan eventueel geldende voorwaarden en regels. meer »

80x gelezen

Marco Boon 40 jaar !!!

18 april 19:30  Afgelopen vrijdag 16 april is de meest bekende jeugdscheidsrechter van v.v. Brederodes 40 jaar geworden. Wij feliciteren onze trouwe scheidsrechter Marco met zijn verjaardag, hij werd zaterdag 17 april in het zonnetje gezet en door diverse trainers en op persoonlijke titel verrast met een scheidsrechter tenue en wat andere cadeautjes. meer »

93x gelezen

Brederodes presenteert talenten van de toekomst

14 april 12:00  Niet 2 of misschien 3, maar maarliefst 10 jeugdspelers hebben aangegeven volgend seizoen aan te willen sluiten bij de selectie! In lijn met de ambitie van de club is dat natuurlijk geweldig nieuws! We presenteren de talenten in onderstaande video:meer »

267x gelezen

Paaseieren zoeken bij Brederodes

6 april 15:00  3 april 2021. Afgelopen zaterdag was het een gezellige morgen bij de Reigertjes en Panters. De paashaas had eieren verstopt en die mochten de talenten gaan zoeken Iedereen mocht er 2 zoeken . Bij inlevering van de eieren kregen ze 2 bonnetjes waarmee mooie prijsjes te winnen waren...meer »

70x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!