Home

Home

Week van de Scheids........

Vandaag, 30 september 14:45  Van 1 oktober tot 9 oktober is het week van de Scheidsrechter ! Dankbaar mogen alle voetballende leden van Brederodes zijn voor die groep vrijwilligers, die iedere wedstrijd de fluit ter hand nemen. Om de jeugd- en seniorenwedstrijden in goede banen te mogen leiden...meer »

21x gelezen

In memoriam Mattijn Homburg

Vandaag, 30 september 14:30  .meer »

57x gelezen

Rommelige Competiiestart Zondag 2

Gisteren, 29 september 12:00  Vooraf leek er geen vuiltje aan de lucht. De zondag 2-talenten wisten langzaam de weg naar het sportpark weer te vinden. De vakanties waren afgerond, de trainingskleertjes werden weer schoon uit de kast gehaald, de schoentjes werden weer opgepoetst en gepast voor een prettig trainingspartijtje op de donderdagavond. Omdat sommige spelers toch wel bang waren dat het aanvangsniveau dit seizoen te intensief zou zijn werd onderling goedkeuring gegeven voor het toevoegen van enkele zogenaamde zaterdagtalenten aan de trainingen om het niveau en het enthousiasme toch wat te temperen. Resultaat : met 40 man een beetje pielen op een half veld. Exact waar iedereen goed in is. Zoals ik dus al zei, geen vuiltje aan de lucht ! meer »

123x gelezen

Pieter Bor als Scheidsrechter Coördinator van start bij Bré

27 september 12:45  Nieuwe scheidsrechter coördinator bij Brederodes aan de slag !!meer »

98x gelezen

Voetbal 2-daagse 27 & 28 oktober 2022 bij Brederodes

27 september 12:30  Op donderdag 27 én vrijdag 28 oktober wordt er op Sportpark "Blankensteijn" de voetbal 2-daagse gehouden. Vanaf 09:00 uur tot 15:30 uur is er een mini-trainingskamp voor de voetballers van 4 t/m 15 jaar oud. SCHRIJF JE IN !meer »

44x gelezen

De Grote Clubactie is weer van start !

17 september 17:15  Zaterdag 24 september start de Grote Clubactie. Voetbalvereniging Brederodes doet ook dit jaar weer mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is om geld te verdienen voor de aanschaf van nieuwe materialen en het organiseren van leuke activiteiten en toernooien voor onze jeugd.meer »

101x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!