Home

Home

Rabo ClubSupport 2021 / steun Brederodes

15 oktober 16:45  Bij jij rekeninghouder bij de Rabo-bank ? Breng dan je stem uit op onze vereniging, want iedere stem is goud waard ! Tot 25 oktober 2021 kan je stem uitbrengen en steun onze club Rabo ClubSupport ... iedereen verdient een club meer »

46x gelezen

Back to Basic

14 oktober 11:30  Beste leden van Brederodes, Op 6 oktober zijn we eindelijk na 1,5 jaar weer bijeengekomen met het kernteam, de voorzitter van Brederodes en de jeugdvoorzitter van Brederodes. Even ter opfrissing omdat het alweer even geleden is dat het kernteam zich heeft gepresenteerd binnen Brederodes. Het kernteam is in het najaar van 2019 gestart met het “Back to Basics “traject. Een traject ondersteunt door de KNVB en de NOC NSF om aandacht te besteden aan de kernwaarden binnen een club en deze te vertalen naar een visie, missie, beleid en doelstellingen. Vele leden, ouders en vrijwilligers van de club hebben daaraan bijgedragen door hun mening te geven op de bijeenkomsten voor leden in het najaar van 2019 waar we met elkaar gesproken hebben over wat Brederodes voor jou betekent en wat je graag zou terugzien op de club. Het belangrijkste streven is Brederodes een plek te laten zijn waar je je thuis voelt. Waar je graag bent, waar je je verbonden voelt met de club, waar je betrokken bent bij club als vrijwilliger, trainer, leider, verzorger, ouder en voetballer en waar Brederodes met jou werkt aan de ontwikkeling van leuk en goed voetbal. meer »

126x gelezen

Kortingsactie; FC Utrecht - Willem II

13 oktober 13:00  Speciaal voor alle leden van V.V. Brederodes hebben wij een geweldige aanbieding! Op zondag 31 oktober om 16.45 uur gaat FC Utrecht de strijd aan met Willem II en bij deze wedstrijd in Stadion Galgenwaard kunnen de leden van V.V. Brederodes tegen een sterk gereduceerd tarief aanwezig zijn. Het bestellen van de kaarten is eenvoudig en snel en kan via de volgende link: fcutrecht.nl/vvbrederodes. Bovendien zal er per gekocht kaartje aan het einde van het seizoen €1,- per ticket overgemaakt worden naar V.V. Brederodes. meer »

106x gelezen

Brederodes neemt deel aan de EM - Van der Wal Cup

12 oktober 9:30  Achtentwintig clubs, waaronder Brederodes, gaan dit seizoen strijden om de EM - Van der Wal Cup, een initiatief van Regio-Voetbal / Het Kontakt. Het deelnemersveld is verdeeld in zeven poules van vier ploegen, waarbij er rekening mee is gehouden dat competitietegenstanders elkaar in de poulefase niet kunnen treffen.meer »

131x gelezen

Albert Heijn - Voetbalpassie Spaaractie levert € 1.846,00 op !!

11 oktober 9:45  De Albert Heijn voetbalpassie spaaractie heeft voor onze vereniging € 1.846,00 opgeleverd. Een behoorlijk resultaat, waar we best tevreden over mogen zijn ! Van de deelnemende clubs kwamen 1.140 clubs uit op een bedrag tussen de €500 – €1.000. Meer dan 570 clubs kwamen uit op een sponsorbijdrage tussen de €1.000 – €2.000 euro. 117 clubs zijn zelfs boven de €2.000 uitgekomen! De vijf clubs met de hoogste Voetbalpassie-sponsorbijdrage: 1. SC Feyenoord amateurs (€ 9.368,-) 2. R.K.S.V. Roda ’23 (€ 4.120,-) 3. Delta Sports (€ 3.943,-) 4. Sporting Martinus (€ 3.858,-) 5. Nieuwerkerk (€ 3.594,-)

36x gelezen

v.v. Woudenberg G1 - Brederodes Panters G1

11 oktober 9:30  Zaterdag 2 oktober 2021 Na en teleurstellend bekertoernooi, was het dan vandaag tijd voor de eerste competitiewedstrijd. Maar ook de eerste in de hoogste afdeling binnen de 2de klasse, waar het team voor dit jaar is ingedeeld. De insteek was simpel, schade beperken, voetballen voor wat je waard bent en elk doelpunt is er één. Ook de opstelling was anders dan normaal. Waren we tegen Delta Sport al aan het experimenteren, nu gingen we daarin verder. We zouden verdedigend van start gaan. Bal in de ploeg en laat Woudenberg maar zien wat ze waard zijn. Naast Michael onze keeper bestond de verdediging uit Danny op rechts, Lianne links midden, Sanne rechts midden en Koen de Groot links op de back. Het middenveld werd bemand door Koen W en Tristan, Thomas En als duo spits Marciano en Michael K.meer »

34x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!