Regio Jeugdvoetbalkamp - v.v. Brederodes

Regio Jeugdvoetbalkamp

Regio Jeugdvoetbalkamp

Het Regio Jeugdvoetbalkamp is een samenwerkingsverband van de regionale voetbalverenigingen Ameide, Brederodes, Everstein en HSSC’61. Het Regio Jeugdvoetbalkamp wordt jaarlijks georganiseerd, vindt plaats in de laatste week van de zomervakantie en duurt van maandagavond tot vrijdagmiddag.

Wie kunnen er deelnemen aan het Regio Jeugdvoetbalkamp?

Jeugdleden van vv Brederodes, vv H.S.S.C.’61, vv Ameide en sc Everstein die tussen de 10 en 14 jaar zijn kunnen hieraan deelnemen.

Wat staat er allemaal op het programma?

Op het programma staat natuurlijk veel voetbaltraining. Daarnaast strijden we om een penaltybokaal, spelen we een voetbaltoernooi, gaan we zwemmen, doen we andere sporten in de sporthal en is er een echte discoavond! Één ding is zeker, vervelen doen de deelnemers zich niet! Slapen gebeurt met zijn allen in grote tenten en eten doen we met zijn allen in de kantine.

Hoe kan je aanmelden voor het Regio Jeugdvoetbalkamp?

Vanaf maart is het mogelijk om je in te schrijven voor het Regio Jeugdvoetbalkamp. Dit kan via de website www.regiojeugdvoetbalkamp.nl.

Ook wij zoeken medewerkers!

De organisatie van het Regio Jeugdvoetbalkamp is altijd op zoek naar enthousiastelingen die mee willen helpen bij dit leuke evenement! Dus wil je helpen organiseren of een handje helpen tijden het Voetbalkamp? Laat het ons weten! Het Regio jeugdvoetbalkamp is ook een ideaal evenement voor scholieren en studenten om stage-uren te maken.

Meer informatie?

Voor meer informatie kijk op www.regiojeugdvoetbalkamp.nl
Voor vragen kun je contact opnemen Frank Baars (06-34225999) of mailen naar jeugdvoetbalkamp@hotmail.com.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!